Timanttiset

Suomen suurin

 

Timanttiset on Suomen suurin kello- ja korualan myymäläketju, joka on perustettu vuonna 1972. Timanttiset on kotimainen ja yrittäjien omistama. Kauppiasyrittäjiä on 12 ja he omistavat yli 80 myymälää kautta maan. Timanttiset-myymälät muodostavat yhdessä koko maanlaajuisen markkinointi-, maahantuonti- ja jälleenmyyntiverkoston.

Laaja valikoima

 

Timanttiset-myymälöistä ja verkkokaupasta löytyy tunnetut ja laadukkaat kansainväliset sekä kotimaiset merkkituotteet: kellot, timantti-, kulta- ja hopeakorut, hopeatuotteet sekä lahjatavarat aina edulliseen hintaan. Ketjun oma maahantuonti ja valmistus takaavat edullisen hintatason kaikissa kello- ja kultasepän alan tuotteissa. Myymälöissä panostetaan myös laajaan valikoimaan.

Myymälöissä palvelee ammattitaitoinen ja koulutettu henkilökunta ja asiantuntijat auttavat teitä kaikissa kello- ja kultasepänalan huolto- ja korjaustöissä. Asiakkaan kanssa sovitut toimeksiannot hoidetaan aina asiantuntemuksella ja luottamuksella.

Ekologisuus säästää luontoa

 

Vanhoja kultaesineitä kierrättämällä teet hienon ympäristöteon. Kun myyt kullan Timanttisille, pienennät hiilijalanjälkeä. Kaikki Timanttisten ostama kulta menee kierrätykseen. Timanttiset haluaa vähentää kullan tuotannosta syntyviä päästöjä ja luontohaittoja hankkimalla romukultaa. Romukulta sulatetaan ja käytetään uusien kultaesineiden valmistamiseen. Ketjun oma valmistus ja maahantuonti takaavat edullisen hintatason kaikissa kulta- ja kellosepän alan tuotteissa ilman ylimääräistä rasitusta ympäristölle.

Kullan kaivuusta aiheutuu merkittävästi ympäristösaasteita. Kun kultaa kierrätetään, se vähentää kaivoksista kaivettavan uuden kullan määrää ja vähentää myrkyllisten päästöjen päätymistä ympäristöömme. Kierrättäminen vähentää myös uusien louhosten määrää. Näin ollen uudet kaivokset eivät valtaa alaa ihmisille tärkeistä viljelysmaista ja eläimille välttämättömistä laidunalueista. Tee ekoteko ja kierrätä kultaa.